dilluns, 15 d’octubre del 2007

La presa de pèl de l'alliberament de peatges

Si bé a priori semblava que l'alliberament de peatges entre Amposta-l'Aldea-l'Ampolla era una bona notícia -malgrat que seria més just entre l'Ametlla i Amposta o Ulldecona-, resulta que en realitat no serà un alliberament sinó una bonificació que afectarà només als usuaris habituals de l'autopista. És a dir, que haureu de passar 8 o més cops al mes pels trams bonificats perquè us resulti gratuït el peatge. I això per a mi no deixa de ser una presa de pèl. Si no tinguéssim exemples per comparar potser callaríem però, aquí al costat, al camp de Tarragona, l'alliberament és real. Podeu entrar, per exemple, a Tarragona, sense pagar, sense esperar cap bonificació. Simplement, és gratuït. I podeu sortir a Salou sense pagar, doncs no hi ha peatge. No cal dir que l'àrea metropolitana de Barcelona és zona de pas de les autopistes i que allí els peatges no existeixen. Imagino que la bonificació, a més, requerirà utilitzar el sistema de pagament teletac, com en altres llocs passa, amb la qual cosa la bonificació passa per pagar uns diners en l'adquisició del teletac a qui explota aquest sistema de pagament a l'autopista. I a sobre haurem de donar les gràcies.


Detall del sistema de pagament al Diari de Tarragona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

los socialistes no paren de fotre lo pel a la gent i encara hi ha gent que no ho veu. ja estan a la seva cadira agarrats i mentre als natros que mos donen .... son uns falsos i uns interesats (com tots pero pijor)

i a les terres de l'Ebre encara pijor. que fa la lizarraga a madrid? NO RES passa lo rato i prou, no està per defensar-nos i aconseguir coses per al territori? sabaté que fa al senado? NO RES només s'inventa coses per marejar la perdiu (central de gas, desvio de l'autovia interior, ...) quins representants que tenim, no??