dissabte, 27 d’octubre del 2007

A què juga la COPE?

Ahir llegia a El Plural que el director d'informatius de la COPE, Nacho Villa, va rebentar un programa debat a Canal Sur. Segons sembla, es va referir a la Cadena Ser, emissora d'un dels membres de la mesa de debat, Fernando Delgado, com l'emissora dels terroristes de l'11-M. Fernando Delga i Rosa Regàs, durant un passi d'un video van marxar del programa per la reiteració de les desqualificacions. El programa va acabar una hora abans del previst.

És il·lògic que una emissora participada per la Conferència Episcopal tingui professionals que es comportin així i que juguin a la provocació i al foment de l'odi envers els altres. Sembla com si la COPE estigués intentant mantenir el to crispat fins les properes eleccions, per polaritzar més la política entre PP i la resta. Però, això té conseqüències. L'odi visceral creat per aquesta crispació no pot ser bo.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si aprenem a no fiar-nos de tot el que es digui per internet i menys el que diu un mitjà de comunicació tan sectari i manipulador com El Plural. El director d'informatius de la COPE es va limitar a dir "la SER, la cadena de los terrroristas suicidas del 11-M" que es molt diferent a dir "la cadena de los terroristas". Si algún no ho recorda, el sr. Gabilondo el día 12-M va dir que als trens hi havía terroristes suicides amb tres capes de calssotets i rasurats, sempre segons 3 fonts fidedignes, que per cert encara no s'ha dignat a dir qui van ser aquestes fonts si tan importants eren en aquell moment. Algú ho recorda això? Doncs això és el que va dir, i si algú vol probes crec que els de la SER ja han tornat a pujar els arxius a la fonoteca, ja que va estar una llarga temporada sense arxius la fonoteca de la SER. Quina casualitat, ningú es podia baixar els arxius del 11-M al 14-M.
Doncs bé, és molt diferent dir "la cadena de los terroristas" a dir la "cadena de los terroristas suicidas". Però clar, aquí els únics que crispen i manipulen són els de la COPE, els demés es limiten a informar de tot allò que passa a este país. Anem bé...

Unknown ha dit...

La parcialitat del Plural, de la Ser, del País, etc., considero que és evident, igual que la d'El Mundo, la COPE, l'ABC,... Dir lo que va dir, amb "suicidas" o no, no pot admetre's en un debat. Crec que la COPE demostra cada dia que és una de les màximes fonts de crispació que tenim.