diumenge, 18 de juliol del 2010

Cercant el profit polític

Llegeixo una notícia sobre l'accident d'ahir al Tibidabo, on diu que CiU demana explicacions a l'Ajuntament perquè no es van escoltar les queixes d'usuaris sobre anomalies en l'atracció accidentada. Ho sento però, això fa tuf d'intent de treure profit polític. No hi ha una investigació judicial? Què pinten els polítics aquí si ja hi ha qui se n'ocupa? De fa uns anys cap aquí que veiem massa sovint que davant de qualsevol catàstrofe, qui és a l'oposició insisteix en fer un judici paral·lel -si hi ha un judici real- que no deixa de ser res més que un intent d'aprofitar-ho. Potser seria hora de tenir polítics seriosos que allò que fessin és recolzar qui governa i esperar que les coses es resolguin per la via que toca.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Robert Bellaubí ha dit...

potser tens raó Manel, però el parc d'atraccions del Tibidabo és de propietat municipal, o sigui, de l'ajuntament de Barcelona, i aquest és finalment el seu màxim responsable...

Unknown ha dit...

Passa que el problema no és qui és el responsable -que se sap i ja hi ha qui investiga les responsabilitats- si no que per sistema a Catalunya i a Espanya, quan hi ha una desgràcia i se'n pot treure partit criticant qui governa, es fa. I em sembla una manera molt lletja de fer les coses. Com dic, al cap i a la fi, hi ha una investigació que ha determinar què ha passat i de qui és culpa.

La resta són conjectures i intents de fer un judici polític, cosa que no em sembla adequat. I compte, això és tan greu si ho fa CiU com si ho fa el PSC o com si ho un altre.