dimecres, 7 de juliol del 2010

Pensions

El ministre Corbacho obre la porta a utilitzar un marge de temps més gran per calcular les pensions en el futur. Obro parèntesi. El ministre Corbacho és qui va negar que arribéssim als 4 milions d'aturats, no? Què fa encara de ministre? Tanco parèntesi.

Fa poc que hi havia el rumor apuntant que es podria acabar calculant la pensió en funció de tots els anys cotitzats. Això, per moltes voltes que se li vulgui donar, equival a voler baixar les pensions com sigui. Ja podem tenir superàvit de la Seguretat Social, ja podem afirmar que no podem predir com estarà la Seguretat Social dins de 20 anys que aquí cal retallar-ho tot, i anar conscienciant la gent que es faci plans de pensions. Per què coi estem pagant la Seguretat Social cada mes si resulta que els beneficis que se suposa que ens ha de reportar són tan molestos?

Poc a poc a Espanya van introduint-se retallades, com aquell que no vol la cosa. Segur que ens diran que en altres països això també passa però, no voldran comparar les avantatges que ja tenen allí que aquí no tenim, sobretot perquè malgrat anar de rics no els arribem a la sola de la sabata.

Creative Commons License + GNU FDL