dissabte, 31 de juliol del 2010

El PSC no guanyaria a Catalunya

Que el Centre d'Estudis d'Opinió publiqui els resultats sobre intenció de vot i que aquests mostrin que el PSC no guanyaria les eleccions espanyoles a Catalunya, i que CiU guanyaria ara les eleccions catalanes, no ha d'estranyar ningú. Si el tripartit ha continuat sent una olla de grills després de la primera legislatura, s'ha sumat que el PSC no ha estat a l'alçada defensant els interessos catalans a Madrid, aliniant-se sempre amb el PSOE. I això es paga, per molt que ara vinguin campanyes de la por i campanyes recordant el passat. Temps al temps.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

ximo ha dit...

Lògicament que es paga, tot es paga.
Peró cal saber ( i potser ho sabrem algun dia ) si el preu o cost no seria més alt amb una total desvinculació o desobediència.
Jo sospito que, per a tots, seria pitjor amb un PSOE català amb grup parlamentari de 15 diputats al Parlament i 15 més al congres.
De totes maneres si, com sembla les pròximes eleccions les guanya el PP, CIU farà d'aliat, i aquí no ha passat res. Si convé tornarem a fer corrides. Els cuernos ja ens els hauran posat. Mentrestant el Sr. Durán esmorzant al Palace, com sempre.