dilluns, 5 de juliol del 2010

Som una nació

Quin problema té el president de la Generalitat per anar darrere d'una pancarta que dugui el lema "Som una nació. Nosaltres decidim"? Sembla que aquest lema no li agrada i que s'està intentant que Òmnium Cultural  canviï i el lema per aconseguir que el president vagi darrere de la pancarta de capçalera.

No creuen els senyors polítics que ja n'hi ha prou de monopolitzar els actes i de voler que les coses s'adaptin massa a les seves exigències, quan en la seva tasca de defensar els interessos dels representats acaben sovint flexibilitzant la seva postura fins límits vergonyosos? Sí, president, som una nació i volem decidir, o almenys això pensem les persones que donem suport a la manifestació del 10 de juliol així ho creiem. La resta, voler matisar el missatge, voler que les coses es diguin d'una altra manera per no fer enfadar els de Madrid, sobra.


Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

ximo ha dit...

Segurament que som una nació, ara bé, per que no comencem -a banda de pancartes i eslògans- a predicar amb l'exemple: Quan s'omple un paper de la Generalitat i se'ns demana nacionalitat, que em de posar? Per que la mateixa administració catalana, quan ho fem per Internet, per defecte ens ofereixen lo de "Espanyola" i no "Catalana" ?
Ah, i si em d'omplir el mateix o semblant paper a la Policia Nacional o la Guardia Civil, que em de posar espanyola ? No cal dir que si és un Currículum dependrà a qui vagi adreçat, no es el mateix La Caixa que Carrefour, suposo.
Acabarem tots esquizofrènics, sinó ho estem ja.