dijous, 15 de juliol del 2010

Nou web Revista Amposta

Sense fer-ne difusió, o almenys no gaire, la Revista Amposta ha tornat a canviar d'aspecte després d'un temps en què entrant al web de la publicació s'anava a parar en una pàgina dins del portal de la Ciutat Digital. En aquella ubicació encara es poden consultar els PDF de la revista del 2009 i part del 2010. El web actual té l'aspecte d'un diari digital, cosa que convida a esperar una freqüència d'actualització major de la del mitjà escrit i permet que els usuaris es registrin i puguin accedir, per exemple, a l'àrea de descàrregues. De cada apartat del web podeu subscriure-vos al seu canal de sindicació de continguts (RSS) i estar al dia de les actualitzacions que hi ha.

Per a qui li interessi, el web s'ha implantat amb el gestor de continguts Joomla!, de programari lliure. Per tant, el funcionament, si el coneixeu, ja sabeu quin és.

Algun dia, continuo pensant, la Revista Amposta hauria de deixar de ser de pagament, com en altres poblacions del territori, perquè allò que s'hi publica molts cops són notícies conegudes per tothom i perquè considero que un mitjà editar per un Ajuntament hauria de pretendre arribar a tothom i no només a qui vulgui o pugui pagar-lo.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Com tu bé dius, de difusió, fins el que jo sé, no n'han fet.
L'actual és força diferent a la darrera després de molts mesos (anys diria jo) de no tenir web.
Tornant a l'anterior, segons el regidor de torn, es tractava d'un treball fet per una sèrie de joves. Bàsicament només hi havia enllaços amb la Revista Amposta que s'edita en paper una vegades escanejada. L'actual no sé qui la fet: alumes? professionals?
Els enllaços amb les edicions de paper no els he pogut trobar.