dilluns, 20 de novembre del 2006

El ventilador agafa força

Potser no és adequat parlar del ventilador però, això és lo primer que em ve al cap després de veure el caire que agafa la polèmica urbanística que prové del projecte de Los Merinos i que ha fet que els mitjans parlin de l'alcalde d'Amposta i els seus negocis immobiliaris.

Avui mateix, a banda de l'ABC, el diari El Mundo posa més llenya al foc amb una notícia que ja no parla únicament de l'alcalde sinó d'altres càrrecs municipals, com Daniel Rius. El Mundo diu que Rius s'hauria beneficiat d'informació privilegiada, i també esmenta la relació de Pasqual Almudeve amb ell.

El Triangle, la Veu de l'Ebre i l'e-noticies continuen seguint el tema també.

No sé com acabarà això però, que un diari com El Mundo s'hi dediqui tant... És cert però, que El Mundo també treballa en investigacions com la del 11-M, la qual fa pudor després de més de 2 anys. Ara bé, per què s'ha fixat aquest diari en Amposta i els seus polítics? Entendria que donessin interés al projecte de Los Merinos, per la presència de Luis Solana. Però, això d'avui fa pensar que el ventilador s'estigui posant en marxa.

La notícia d'El Mundo està enllaçada al bloc de la Totxana ampostina, d'on imagino rebo des d'aquesta tarda uns missatges sense un emissor identificable, amb enllaços a les noves entrades. Seria d'agrair saber qui m'escriu, o preferiria no rebre cap missatge, doncs tinc els blocs de les Terres de l'Ebre monitoritzats.

Per cert, acabo de veure que El Observador té un enllaç al video el reportatge de Canal Sur sobre Los Merinos que ens ha proporcionat LA MARFANTA.