diumenge, 5 de novembre del 2006

Vuitè dia del CAP

Bé, realment divendres no va ser el vuitè dia del CAP. Havia de ser-ho però, les coses continuen anant malament. Un problema que se suposa aliè a la URV va fer impossible realitzar la videoconferència amb Tarragona. Ens van dir que marxéssim a casa, tot i que es veu que sí que van poder solucionar-lo, poc després que ja haguéssim marxat tots de l'aula.

Jo havia tornat de pressa de Barcelona per ser a Tortosa a les 17h. Imagineu com et quedes quan veus que podries haver-te pres les coses més en calma, potser fins i tot haver tornat un dia més tard.

Però, el problema és que ens vam perdre dues classes -massa llargues, tot sigui dit (1h 45min cadascuna)-. I d'aquestes, la segona, Psicologia de l'Educació, ja va ser interrompuda a l'única sessió que hem tingut fins ara, el tercer dia del CAP. Suposo que intentaran recuperar la classe. Però això, en un curs amb 3 classes per setmana, després de la jornada laboral, fins a les 21h, és bastant inviable, i més quan els alumnes han acudit a l'aula quan tocava.

Se'ns ha dit alguna cosa semblant a que hauríem d'estar agraïts de poder fer el CAP a Tortosa. I bé, tot i estar contents de poder-lo fer, no es poden fer les coses a qualsevol preu, amb qualsevol condició. Almenys com alumne no ho crec així, doncs la matrícula l'hem pagat i els problemes els hem trobat i els hem conegut a posteriori.