dilluns, 6 de novembre del 2006

És curiós

En alguns blocs i altres webs he vist aquesta reflexió. I és realment curiosa. De sobte Esquerra té més votants dels que es pensava i tots estan indignats perquè Mas no serà president. Increïble, no?

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Primer, Esquerra no ha estat votada únicament per les bases. Crec que és obvi. Segon, tot i el poc que han fet per l'Ebre -com dius-, altres van fer menys en relació al temps que van estar al govern. A cop calent potser molesta el pacte però, crec que és millor que el de CiU+ERC.

trubies ha dit...

No Manel, el que es INCREIBLE és que ERC (partit independentista català) hagi fet President el candidat del PSC-PSOE, Jose Montilla.

La gent es limita a opinar, no se d'on treus que ara de sobte "Esquerra té més votants dels que es pensava". Dels fòrums d'Internet i dels blocs no serà pas. Potser només és fruit de la teva imaginació desinteresada...

Unknown ha dit...

Bé, és clar que les meves entrades fan que sembli votant d'ERC. Altres temporades hi ha qui pensava que era votant socialista. No em preocupa massa això.

A mi no m'importa que ERC i ICV facin Montilla president. El comentari, com pots observar, és pel fet que surten votants d'Esquerra de sota les pedres. És curiós, no deixa de ser-ho. I crec que no cal anar més enllà, doncs és una opinió personal, simplement.