dijous, 12 de febrer del 2009

Alicia Hussein Obama

Aquest és el video que ha publicat el PP de Catalunya per promocionar les seves 100 mesures contra la crisi -sembla que tothom té recepta ara, sobretot els que han estat tants anys partidaris del totxo-. Si en comptes de veure el video escolteu la falca a la ràdio, sembla que estigueu escoltant quelcom relacionat amb Obama, amb la veu en off que va traduint. Això, fins començar a escoltar la sintonia del PP i el discurs de l'Alicia Sánchez Camacho.

El PP de Catalunya utilitza la imatge d'Obama, quan probablement no era la seva opció per a la presidència dels EUA, cosa que és lògica, pensant que el PP mai no ha renegat del trio de les Açores i del suport a la política internacional de Bush. Sobta ara veure com el PP utilitza la imatge i el discurs d'Obama per presentar-se com una alternativa d'il·lusió, esperançadora, pensant en els més dèbils,... Si no fos poc, la presidenta del PP català parla en el seu discurs de país, referint-se a Catalunya. Estrany venint del PP, partit que no vol sentir d'altra nació que no sigui l'espanyola. Imagino doncs, que es refereixen a país en el sentit de territori del poble català, no pas de la nació catalana. A veure si ens sortiran nacionalistes [catalans] ara amb tant de canvi.

Creative Commons License

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Hooooola,

El el fragment "Si no fos poc, la presidenta del PP català parla en el seu discurs de país, referint-se a Catalunya. Estrany venint del PP, partit que no vol sentir d'altra nació que no sigui la catalana.", hi ha una incoherència... o no?

Unknown ha dit...

Corregit, gràcies!