divendres, 13 de febrer del 2009

Antonio Robles parla d'Internet sense saber de què parla

Jordi Perales em passa un video de la intervenció d'Antonio Robles (Ciudadanos), on parla d'Internet i dels seus perills. No entendré mai per què parlen d'aquests temes sense saber què diuen. Immediatament m'ha vingut al cap un video de La Hora Chanante, que teniu a continuació, parodiant Bill Gates. En un moment del video, cap al minut 2, el Bill Gates chanante avisa dels perills dels ordinadors, dels virus dels arxius que es baixen d'Internet, parodiant-ho de forma molt graciosa i encertada.



Creative Commons License

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mes enllà d'alguna possible incorrecció en d'argot, que jo desconec, on es el motiu de l'escàndol?. Francament, no trobo que es digue cap bestiesa.

Unknown ha dit...

No és possible incorrecció d'argot, sinó desconeixement d'allò que parla. Si sabés de què parla no s'equivocaria ni de termes ni de noms. D'altra banda és un comentari típic de quan el desconeixement de les coses fa que la postura sigui la de la por i no la del voler conèixer-les. El desconeixement tecnològic alguns el veuen com una amenaça, com l'apocalipsi. Tots els mals estana Internet! Correu, que no es connecti ningú, que tot és dolent allí!

Ja va sent hora que millori l'alfabetització digital entre els nostres polítics, que no són persones sense recursos per fer-ho.