dijous, 5 de febrer del 2009

Philips EcoVision

En poc temps he hagut de canviar les dues bombetes dels llums de curta distància del cotxe -maleïts fabricants que et fan fer meravelles per canviar-les-. Acostuma a passar que entre el canvi d'una i de l'altra no va gaire espai de temps -acabo pensant també que els clots per on passo tan sovint, inevitablement, ajudent a avançar el canvi-.

Avui he anat a l'Eroski a Amposta i m'he topat amb unes bombetes que estalvien fins el 20% de consum i fan un 10% més de llum, segons els tríptics informatius. Són el model EcoVision de Philips. Per als fars de davant hi ha els tipus H1, H4 i H7. Van en parells i en el cas de la H7 costa 30 i pocs euros. Com que em feia falta tenir recanvis n'he comprat un parell. Les heu provat?

Creative Commons License

2 comentaris:

Ramon ha dit...

No, però prenc nota. També tinc un cotxe de la mateixa casa i en un viatge a Reus aquest diumenge em va fallar una de les curtes.

Pitjor va ser l'altra, que va fallar just el dia abans de passar la ITV, era estiu, 40 graus a l'ombra, i no hi havia valor de canviar-la allà mateix perquè tot el cotxe bullia. :-P

Unknown ha dit...

Crec que aquest tipus de bombeta són per a varis models de cotxe. El Renault, per exemple, la utilitzen. La diferència és si has de canviar-la aixecant la capota, com sempre havia estat, o com em passa mi amb el Mégane II, que has de girar la roda i posar-la quasi a cegues, a través d'un forat del pas de roda.

No pateixes de calor en aquest cas però, has de tenir paciència per fer el mateix que si veiessis què fas.

I els models més nous sembla que ni això, que has d'anar al taller, et treuen el frontal i t'ho canvien ells. Per això volen canviar la normativa que t'obliga a dur bombetes de recanvi.