dijous, 26 de febrer del 2009

L'Aldea reclama millores a l'estació

Estació de l'AldeaL'Ajuntament de l'Aldea aprova demà una moció per a la millora de l'estació de tren del municipi, actualment la principal de les Terres de l'Ebre. L'estació acumula problemes que cal resoldre i que cal exigir. Des del meu punt de vista, en poso uns quants.

Un horari de tancament no coherent amb el servei de trens que passen per l'estació. Un indret apartat del nucli urbà, amb unes comunicacions millorables i sensació d'inseguretat en tancar l'estació. Cafeteria petita i per a fumadors. Lavabos que fan fàstic molts cops quan hi entres -la gent en té gran culpa-. Trens Euromed que no s'hi aturen, mentres que sí que ho fan els Alaris.

Qui hi donarà suport? Es presentarà la moció a Amposta i a Tortosa? Se'n faran ressò els mitjans locals? I els polítics, es mostraran a favor o en contra?

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Peremet-me que afegeixi un altre inconvenient/problema. Quan coincideix l'arribada de dos trens, un de llarg recorregut i un de regional, al regional l'envien a la via 5, a l'andana interior a les vies i al de llarg recorregut a la via 1, andana principal. No podria ser a l'inrevés, essent que la gran majoria d'uaris són del regional?

Unknown ha dit...

Realment és un inconvenient però, el problema és que els de llarg recorregut vénen del sud i els regionals, si van sentit BCN, vénen de Tortosa, o van cap a Tortosa si vénen de BCN. Si han de coincidir a l'estació, si no ho fan així hi ha el perill de creuament de trens. Imagino que és aquesta la causa.

Si et fixes, en alguns trens que van precedits per l'Euromed, si aquest encara no ha passat envien els passatgers a la via 3 o 5 però, si ha passat els envien a la 4.