dilluns, 23 de febrer del 2009

Plega Bermejo

Aquest migdia ens ha arribat la segona notícia del dia. El ministre de Justícia, qui tenia els dies -o mesos- comptats, ha dimitit. No sé si ha dimitit per la vaga de la setmana passada, si pel poc suport del govern a la seva gestió, o si ha estat per la famosa cacera. Espero que no sigui aquesta darrera la causa.

La cacera no passa de ser una anècdota, sent una activitat organitzada per un polític del PP contactant amb l'ex-ministre i amb Garzón per separat, com explicaven alguns mitjans. No deixava de ser una anècdota però, el PP necessitava treure's de damunt la mala imatge que anava conreant cada detingut o investigat per corrupció que es podia associar amb aquest partit. El ministre va fer malament d'anar de cacera amb Garón? Probablement però, no hi ha cap lloc on estigui prohibit. Si se'ls acusa de conspirar contra el PP com a mínim haurien d'aportar-se proves, dic jo.

Plega Bermejo. Zapatero no el destitueix i potser queda diluït l'escàndol. Ara el PP continua tenint a sobre l'escàndol de corrupció, que veurem com continua. Em temo que hauran de passar les eleccions perquè se senti parlar més del tema.

Creative Commons License + GNU FDL