dijous, 26 de febrer del 2009

El Pla E i els cartells

El Diari de Girona il·lustra molt bé com l'Administració, el govern, els governs en general, per una banda prenen mesures contra la crisi i per l'altra pequen d'incoherències evidents. El Pla E que ha posat en marxa el govern espanyol es promociona, millor dit, el govern es promociona a través del Pla E, amb cartells que en les obres que s'arrenquen gràcies a l'esmentat pla. Aquests cartells tenen unes mides amb unes dimensions considerables. La notícia que enllaço a l'inici del text ho exemplifica.

No fa molt que es parlava del preu dels cartells a la xarxa. El preu del cartell publicitari, segons es llegia, en alguns casos supera el de l'obra. I tot perquè la gent sàpiga que és Zapatero i no l'alcalde, per exemple, qui fa possible l'obra. Això ho veiem en multitud d'obres públiques d'altra banda. Hem de saber en cada moment quina obra paga qui, i amb quants milions de pressupost, si pot ser. El poble ha de lloar el senyor per donar-li de menjar... sense paraules.

Fóra bo que després, quan és hora de rebre queixes, de ser criticat, també quedés tan clar com quan es tracta de fer-se publicitat. Al cap i a la fi no deixa de ser publicitat que s'utilitzarà amb finalitat partidista en època electoral.

Creative Commons License + GNU FDL