dijous, 8 de febrer del 2007

Ignorància aznariana

José María Aznar ens reconeix que no hi havia armes de destrucció massiva a l'Iraq. I ens diu que ell ho ha sabut ara, que aleshores pensava que sí que n'hi havia. I establint un raonament totalment il·lògic, justifica recolzar l'atac impulsat pels EUA contra l'Iraq. Perquè aleshores ningú no podia demostrar que era falsa l'acusació que aquell país tingués armes de destrucció massiva. Això, venint d'un ex-mandatari d'un estat on se suposa que un és innocent fins que no es demostra el contrari, és una contradicció important. L'error al voltant de les maleïdes armes ha tret Saddam Hussein del poder i d'aquest món però, no ha portat la democràcia a l'Iraq -almenys no la idíl·lica democràcia que ens venien-, i provoca des de fa massa temps víctimes cada dia. Primer, pels atacs nord-americans. Després, per les accions terroristes conseqüència de la invasió. No s'arrepenteix el senyor Aznar dels efectes de l'atac preventiu? I el PP, continuarà defensant la postura de les Açores?

1 comentari:

joan mulet ha dit...

Tal com ho veig, la dreta contínua amb el seu treball de sapa, obrint trinxeres per tot arreu des d'on minar l'estat de dret. A ells sols els importa el poder i faran el que sigui per arravatar-lo. Em ve al cap la figura de Saladí al front del seu imponent exèrcit quan va ficar setge a Bizanci.

Aznar hauría de fer cap davant del Tribunal Internacional de La Haya, i més ara que és un culpable confés.

No cal patir: Tot acaba amb una anecdòtica declaració de premsa on, a sobr, té la barra de continuar culpant els altres, "los listos".