dimecres, 23 de gener del 2008

Estan preparant la justificació dels transvasaments

Ho he escoltat a la ràdio aquesta tarda. Ho podeu llegir a EuropaPress. La PDE critica la gestió de la sequera i diu que està condicionada per lobbies de pressió, grups que volen fer transvasaments i/o interconnexions de xarxes.

A mi no em serveix la desqualificació de la figura de Manolo Tomàs, cap visible de la PDE, per treure importància a les declaracions. Aquestes sospites i denúncies em mereixen molta credibilitat. En canvi, poques respostes argumentades se senten quan la PDE es pronuncia. Els abans transvasistes -llegeixi's CiU- sovint reclamen la presència de la Plataforma, confonent la gent i confonent els que van marxar cap a casa com l'autèntica PDE. L'autèntica PDE és la gent que hi dóna suport, i la gent que manté l'alerta. L'alerta hi és encara, tot i que es vulgui donar un missatge en sentit contrari.

Veurem en un futur si es continua alarmant la societat i proposant mesures que acabin provocant una interconnexió o facilitant un transvasament. De moment, la denúncia hi és i, com a mínim, qui governa hauria de respondre clarament.