dijous, 8 de novembre del 2007

Coses d'avui

Avui ens llevàvem amb les paraules d'ahir pronunciades pel president Montilla, sobre la desafecció de Catalunya vers Espanya, i també sobre la comparació que va fer de la situació actual a la política espanyola, amb el clima que va conduir a l'aixecament que inicià a la Guerra Civil l'any 1936 i amb el cop d'estat del 23-F de 1981.

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, contradiu el secretari d'estat d'infraestructures i afirma que els trens de rodalies funcionaran amb normalitat aquest mes. Fa poc es va contradir amb la vicepresidenta del govern. Potser ja va sent hora que parlin entre ells abans de fer declaracions.

En una conversa privada Rodrigo Rato hauria reconegut que la bonança econòmica en temps del PP era una herència de l'època de Solbes com ministre de Felipe González. Com sempre això quedarà com una informació confidencial i mai no serà acceptat pel PP. Els partits es dediquen a remarcar l'herència negativa i no la positiva.

La versió 2.0 beta de Skype ja permet fer videoconferència amb GNU/Linux. Llàstima que ningú no se'n recordi que eines com Wengo o Ekiga ja ho permeten fa temps, i a més utilitzen protocols oberts per no obligar els usuaris a tenir instal·lada la mateixa eina per comunicar-se entre ells.

Se celebra fins dissabte l'EUTIC, congrés sobre l'impacte de les TIC en els mitjans de comunicació. La conferència inaugural l'ha fet Vicent Partal, director de Vilaweb.