dissabte, 24 de novembre del 2007

Coses d'avui

Avui es fa la manifestació convocada per l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT). Una manifestació sobre la qual plana l'ombra del PP, partit que monopolitza tot allò que sigui anar contra la política antiterrorista del govern.

Artur Mas diu ara que Zapatero el va enganyar amb l'Estatut. Quina coincidència que això ho digui ara que ha presentat la seva proposta de casa gran del catalanisme i de proposar el dret a decidir i de la unitat dels partits catalanistes. Si no fos que això ja ho he sentit abans...

A Deltebre 3400 signatures s'oposen al nou POUM, en fase d'al·legacions. Un dels aspectes principals és el camp de golf que es planteja entre els nuclis de La Cava i de Jesús i Maria.

A França els proveïdors d'Internet podran tallar la connexió dels usuaris que facin descàrregues il·legals d'obres protegides (música, video,...). No conec els detalls de la legislació francesa, tot i que s'ha de semblar a l'Espanyola. El fet és que parlar de descàrregues il·legals és utilitzar una terminologia poc concreta. Descarregar sèries que algú ha gravat de la televisió als EUA és il·legal? És il·legal descarregar música d'una altra persona, com quan algú ens deixa un disc i ens el copiem en un altre de verge? I el dret de còpia privada, com s'interpreta? Fa por que sota l'empara de protegir la cultura s'instauri l'ús de la clau per a la conveniècia de qui fa diners.